Maeté en Danté Basslé


Maeté (22) heeft reeds 18 jaar danservaring, onder andere in de stijlen modern, jazz, girly en musical.

Broer Danté (17) kreeg de microbe voor musical ook te pakken en heeft ondertussen reeds 9 jaar ervaring in deze stijl.We geven in het seizoen 2021-2022:•Kinderdans

•Musical 1Danservaring


Het is inmiddels het vierde dansjaar dat Maeté de kinderdanslessen op zaterdag op zich neemt, waarvoor ze sinds vorig jaar wordt bijgestaan door Danté.

Zowel Maeté als Danté zijn al enkele jaren actief op de speelpleinwerking in Maldegem, wat het speels begeleiden van kinderen bij hun eerste dansstapjes makkelijker maakt.


Vanaf dit seizoen komen daar ook de lessen musical op zaterdag bij. De jarenlange ervaring in deze dansstijl bij onder andere mededocente Justine worden daarvoor aangevuld met de ervaring die Danté opdeed in de lessen woordkunst-drama aan de Academie in Aalter en bij de Gentse musicalverenigingen WWM en BE!-musical.

Ze hopen er dan ook een productief dansjaar van te maken waarin ze zowel de allerkleinsten als de expressieve musicaldansers naar een hoger niveau willen tillen in lessen waar zowel plezier als kwaliteit steeds centraal staan.